top of page

DOE JIJ DINGEN TEGEN JE WIL?

Steek jij je hand uit logo

IK HERKEN ME IN DIT FILMPJE

Heb je zelf zoiets meegemaakt, of zit je er middenin? Je hoeft je niet te schamen, ook niet als je denkt dat je zelf iets verkeerds hebt gedaan. Blijf er niet mee lopen, (anoniem) erover praten is een eerste stap.

IK MAAK ME ZORGEN OM IEMAND

Zit iemand die je kent misschien in de problemen? Of heb je vragen over het filmpje dat je net hebt gezien? Het kan helpen om er met iemand over te praten.

 

Steek jij je hand uit logo
SEKSUEEL GEWELD?

Hij geeft je aandacht en zegt hoe mooi je bent. Je vindt hem lief en stoer. Je voelt je bijzonder bij hem. 

Maar hij heeft ook een andere kant. Hij vraagt je dingen te doen die niet bij je passen. Je hebt het gevoel dat je geen ‘nee’ kunt zeggen. Misschien wil hij jou gebruiken om geld te verdienen en moet je seks hebben met andere mannen. Hij dreigt foto’s of filmpjes, die hij tijdens de seks heeft gemaakt, te verspreiden. 

 

Of misschien heb je zelf besloten om een keer seks tegen betaling te hebben. Gewoon omdat je geld wilde verdienen, of omdat je het spannend vond. Maar het bleef niet bij één keer. Je wordt gedwongen om het te blijven doen. Er wordt geweld tegen je gebruikt. Zomaar eruit stappen kan niet meer. Je bent bang dat het bekend wordt. Misschien voel je je schuldig omdat je het de eerste keer wel zelf wilde…

 

Heb jij zoiets meegemaakt, of zit je er middenin? Schaam je je? Ben je bang? Of voel je je alleen? Erover praten is een eerste stap. Hoe moeilijk dat ook is.

bottom of page